Нашите сауни, парни бањи, базени, џакузи и останати спа елементи се ставен дел од многу хотели, салони за убавина, спа центри, приватни куки и станови,како во Македонија така и во земјите од нашето опкружување Косово, Албанија и Грција. Нашето работење го овозможуваат задоволните клиенти и купувачи.Нивните препораки за нашата коректна и брза работа, долгиот гарантен рок и коректни цени, се најдобрата реклама за нашите производи.

ТРЕНДЛИНЕ
дополнителна вредност на Вашиот дом, хотел, спа центар

Референтна листа:

СПА ЦЕНТАР “DIOR” - Скопје
ВЕЛНЕС ЦЕНТАР “ ENDOMAK” - Струмица
СТУДИО “SICRET” - Скопје
ВЕЛНЕС КЛУБ “ PASSAGE” - Скопје
САЛОН ЗА УБАВИНА “IZIDA SPA” - Охрид
САЛОН ЗА УБАВИНА “ANETT”- Струга
САЛОН ЗА УБАВИНА “TREND AS” - Скопје
САЛОН ЗА УБАВИНА “NEUROMEDIKA” - Скопје
ФИТНЕС ЦЕНТАР “ VING ” - Скопје
ФИТНЕС ЦЕНТАР “ La Femme” - Гостивар
ФУДБАЛСКИ КЛУБ “ МЕТАЛУРГ”
РЖ “ СКОПСКИ ЛЕГУРИ ” - Скопје

Резиденција на Европска унија - Скопје
Резиденцијален објект РЕНОВА - Тетово

Хотел “СВ. НАУМ **** ” - Охрид
Хотел “ВИЛА АЛЕКСАНДАР ****” - н.Рача - Охрид
Ресорт & Спа “ AURORA *****” - Берово
Хотел “ Вила Водно **** ” - Скопје
12 Mountht luxuru resort *****– Tsangarada – Грција
Hotel Dardha**** - Корча - Албанија

Јавен базен “ TROPICO ” - c.Брвеница - Тетово
Ресторан “ ХАНИБАЛ ” - Скопје

и многу други комерцијални и некомерцијални изведби...